> Blugii stramti cauzeaza infectii vaginale? - Multi-Gyn RO


Blugii stramti cauzeaza infectii vaginale?

Sunt articolul de imbracaminte preferat al femeilor de toate varstele.Se potriveste perfect si arata bine – asadar, de ce nu ar trebui sa purtam blugi stramti zilnic? Fie ca iti vine sa crezi sau nu, blugii stramti pot cauza discomfort vaginal sis a ajute la devoltarea bacteriilor. Citeste mai multe informatii.

Fa o pauza de la blugii stramti

Nu este o idee buna sa porti blugi stramti zilnic. Imbracamintea stramta sau sintetica precum blugii impiedica circulatia aerului in zona inghinala si a vulvei, mentinand caldura si umeezeala in zona vaginului. De asemenea cauzeaza prsiune. Frecare si caldura in zona intima. Aceasta combinatie creaza mediul perfect pentru discomfort vaginal si problem microbiene.

Evita usturimile prin frecare

De cele mai multe ori, discomforturile vagianale cauzate de blugii stramti, lenjerie sintetica este iritatia ce apare prin frecarea de zona vulvei. Roseata, umflaturi, piscaturi si mancarimi sunt iritatii comune ce apar din cauza frecarii.Aceste iritatii pot fi foarte incomode. Nu purta imbracaminte stramta zilnic si Evita materialul sintetic ce nu permite circulatia aerului.


"Mediile calduroase si umede fara suficienta aerisire creeaza locul perfect pentru bacteriile rele si candida, si acest lucru creste riscul de infectie."


Fa alegeri inteligente legat de lenjeria ta intima

Din cauza hainelor stramte, femeile aleg de obicei sa poarte lenjerie sintetica sau chiloti tanga sub blugii stramti. Bumbac sau alt material natural ce permite zonei sa respire trebuie sa fie alegerea zilnica pentru lenjerie pentru a impiedica incalzirea si umezirea zonei. Chilotii tanga pot cauza frecarea vulvei sis a creeze usturime, iritatie si o senzatie de arsura in zona ta intima. De asemenea, riscul de a transfera bacterii din anus in vagin poate creste deoarece chilotii tanga pun presiune pe ambele zone si se pot misca in timpul mersului, la fel ca blugii.

Lasa-ti vaginul sa respire

Blugii stramti obtureaza cona ta intima. Este important ca tu sa permiti circulatia aerului in zona inghinala si a vulvei. Zona ta intima ar trebui sa poata sa respire pentru a evita supraincalzirea zonei si umezeala vaginului. Candidoza si bacteriile se dezvolta in mediul cald si umed, asadar nu le da aceasta oportunitate! Poarta material natural si in cazul in care ai purtat haine stramte sau blugi stramti toata ziua, da-I jos imediat ce ai ajuns acasa si pune ceva comod, care permite zonei intime sa respire. Nu purta haine stramte zilnic.

Recpecta echilibrul natural al bacteriei

Echilibrul delicat al florei tale vaginale este important pentru o buna sanatate vaginale. PH-ul natural al vaginului tau este oarecum acid si ajuta la impiedicarea dezvoltarii bacteriilor. Cand echilibrul florei vaginale este afectat, bacteriile daunatoare prezente in vaginul tau de inmultesc si pot cauza diferite problem precum usturime, miros neplacut si scurgere anormala. Aceste lucruri pot duce la candidoza si vaginoza bacteriana. Purtand lenjerie intima sintetica si pantaloni stramti, aerisirea zonei intime este rectrictionata si poate cauza frecare si supraincalzire. Acest mediu poate ajuta bacteriile daunatoare sa se inmulteasca. Asadar, in timp ce blugii si lenjeria intima stramta nu ar cauza direct problem microbiene, ele pot conttribui la orice problema existent si sa creeze alte doscomforturi dureroare care se pot daca raman netratate. Fi vigilent in legatura cu sanatatea ta vaginala , alege lenjerie din bumbac natural, permite circulatia aerului si foloseste produce de spalat zona intima fara sapun.

A purta blugi stramti din and in cand nu dauneaza in niciun fel. Si o pereche de blugi din bumbac este o optiune mult mai buna decat una din material sintetic. Ai grija sa porti lenjerie intima din bumbac si nu purta blugi stramti sau pantaloni stramti zilnic. Daca remarci probleme vaginale dup ace porti blugi stramti, Multi-Gyn Actigel iti poate oferi calmare imediata si te poate ajuta sa restabilesti echilibrul delicat al florei tale vaginale.